- ماتیز: این ماشین یک کپی ناقص از دوو ماتیز است. دوو ماتیز در تست تصادقات از موسسه یورو ان کپ تنها دو ستاره کسب کرده است و جالبیش این است که این سازمان اعلام کرده که ام وی ام 110 وضعیت بسیار اسفناکتری نسبت به ماتیز دارد.
- زانیا: این خودرو هنگامی وارد بازار ایران شد که تولیدش در اروپا تقریبا متوقف شده بود. موسسه یورو انکپ به این خودرو هم دو ستاره ایمنی داده که برای این خودرو با این سایز و در این کلاس قیمتی اصلا استاندارد نیست. یکی از معایب زانتیا این است که هنگام تصادف از جلو مخصوصا سقف آن به سمت پایین حرکت میکند و به سر راننده آسیب میزند.
- پراید: این خودروی محبوب و کثیر ایرانی که همان مزدا 1211 و فورد فستییوا 1985 است در موسسه ایمنی بزرگراههای آمریکا تست شده و طبق نتایج تست، این خودرو بدترین وضعیت ایمنی را بین سواریهای سایز کوچک دارد. به همین دلیل جلوی تولید این خودرو گرفته شد. این پلت فرم در همان سالهای 1985 برای جا به جایی نفر در ناوهای هواپیمابر آمریکا استفاده میشد که بعدها بعد از عبور از کمپانی کیا، به ایران رسید و دیگر ماندگار شد.
- تیبا: خودروی تیبا به همراه سمند دو خودرویی هستند که دلیل بومی بودن آن توسط موسسات معتبر اروپایی و آمریکایی مورد بررسی قرار نگرفتند. آمار تصادفات این خودرو نشان میدهد که این خودرو تا حدودی از پراید وضعیت بهتری دارد.
- جک J3: بر اساس بررسی ایمنی صورت گرفته توسط موسسه ایمنی انکپ این خودرو در بخش سرنشین جلو دو ستاره و در بخش سرنیشان خردسال تنها 1 ستاره از 5 ستاره را دریافت کرده است.
- MVM X33: این ماشین که توسط شرکت مدیران خودرو مونتاژ میشود، از دیگر محصولاتی است که دارای ایمنی چندان مناسبی نیست. این خودرو با اینکه به نسبت چینی بودنش، قیمت بالایی دارد و چندان ایمن نیست نکتهای که از دید اکثر خریداران این محصول دور میماند.
قطعا در بین این لیست جای بررسی خودروهایی مانند پژو 405، پژو 206، سمند و... خالی است اما این خودروها با توجه به آمار و ارقامی که دارند میشود گفت که از نا امنترین خودروهای ممکن در بازار هستند.