آیا هنوز هم خرید زانتیا تصمیم عاقلانه‌ای است!؟

آیا هنوز هم خرید زانتیا تصمیم عاقلانه‌ای است!؟

زانتیا در ایران با دو پیشرانه 1.8 لیتری و 2 لیتری به بازار عرضه شد ولی خودروی با پیشرانه 2 لیتری به دلیل مصرف کمتر و قدرت بیشتر مورد استقبال مشتریان قرار گرفت.

گرانی‌های اخیر در قیمت خودروهای داخلی و خارجی باعث شده تا بسیاری از مردم برای خرید خودروی با کیفیت به سراغ مدل‌هایی بروند که سال‌هاست از تولید آنها می‌گذرد و عملا جزو خودروهای فرسوده محسوب می‌شوند که البته به مراتب از خودروهای صفر فعلی بهتر هستند. خودروی زانتیا یکی از این خودروها بشمار می‌رود. تولید زانتیا تا سال 89 ادامه داشت و سایپاسیتروئن مسئول تولید این خودرو بود که به عنوان یک خودروی خانگی به مشتریان ایرانی عرضه میشد. نکته جالب در مورد توقف تولید این خودرو قصد سایپا برای تولید زانتیا 2 بود که عملا شکست خورد و عملیاتی نشد!

خرید زانیتا

زانتیا در ایران با دو پیشرانه 1.8 لیتری و 2 لیتری به بازار عرضه شد ولی خودروی با پیشرانه 2 لیتری به دلیل مصرف کمتر و قدرت بیشتر مورد استقبال مشتریان قرار گرفت و بسیاری از مدل‌های موجود در بازار نیز از این نوع است. البته این خودرو می‌توانست دوام بیشتری در ایران داشته باشد و همانند پژو 405 که مدل‌های بسیار زیادی از آن تولید شده و در حال تولید است به تولید برسد و در بحبوحه فعلی نبود خودروهای با کیفیت گزینه خوبی برای مردم باشد. 

یکی از مشکلاتی که صاحبان این خودروها با توقف تولید این خودرو پیدا کردند مساله دسترسی به قطعات یدکی آن بود که عملا باعث گرانی و کمیابی شد. اما برخلاف تصور بسیاری از مردم در مورد امنیت این خودرو، اما دلیل اصلی توقف آن بحث‌هایی بود که بر ایمنی این خودرو وجود داشت و با فشارهای ارگان‌های ذیصلاح از خط تولید سایپاسیتروئن خارج شد. به همین دلیل اول از همه بدانید که برای خرید زانتیا باید حواستان به رانندگی باشد و از سواری تند و تیز و نرم این خودرو برای کارهای خطرناک استفاده نکنید چرا که احتمالا اتفاقات بدی در انتظارتان خواهد بود!

خرید زانیتا

قطعا شما هم در مورد شتاب این خودرو شنیده‌اید و تعاریف زیادی از آن به گوشتان رسیده است که قطعا شتاب صفر تا صد 11 ثانیه‌ای این خودرو در مقایسه با سایر خودروهای وطنی بسیار وسوسه انگیز است. از دیگر ویژگی‌های قابل ذکر برای این خودرو سواری نرم، فرمان‌پذیری مثال زدنی، تعلیق خاص، تعادل و چسبندگی خوب سرپیچ‌ها است که از جمله دلایل جذابیت این خودرو برای خریدارانش است.

اگر بخواهیم معایبی که معمولا توسط اکثر صاحبان این خودروها بازگو می‌شود بشماریم، می‌توانیم به استهلاک زیاد، فراوانی قطعات تقلبی در بازار، مصرف سوخت بالا ، بدنه نازک، کابین ساده و کسل کننده، ظاهر قدیمی، ایمنی بسیار پایین، ستون و سقف ضعیف، قطعات گران‌قیمت و کمیاب، سر و صدای زیاد داخل کابین اشاره کنیم.

با توجه به قیمت‌های منتشر شده از سوی فروشندگان زانتیا، برای خرید یک زانیتا تر و تمیز حداقل باید 110 میلیون تومان هزینه کنید؛ از همین رو به نظر می‌رسد، گزینه‌هایی همچون 207 اتوماتیک یا ساندرو اتوماتیک گزینه‌های بهتری باشند.

نظرات
Captcha